Sunday, 20 October 2013

first posting :)

Assalamualaikum and hello there.

been trying to find time to update le blog, and i'm actually supposed to write up my case report now, but somehow i'm writing this instead. aish dilah, dilah... -.-

well, so yes!
weeeheeeee new life has started. clinical year it is, yayy! :)

Alhamdulillah, Allah has made it easy for me.
my first posting is general surgery, weheee best tengok orang kena potong2 muahahhaa :3

k tak pun sebenarnya. kitorang belum tgk orang kena potong, i mean kena bedah lagi pun sbnrnya.
baru masuk Operation Theater je, belajar gowning (pakai baju yg cm gown tu), belajar basuh tangan (banyak gila steps, but since its to minimize the chances of getting infection, so takpelah banyak2 step pun kan. tskk *pasrah*)

sekarang baru belajar amek2 history je, oh and ada baaaaaanyaaaak cerita patient yg best! :)
i'll write later insyaAllah.

dah, sekarang kena buat case report. esok submit ohh *pengsan*

till then,
ehh salah. babababaaiii